Neem contact op: 026-3795213

Referenties

 

Ook een bericht plaatsen?

Er staan 16 berichten in het gastenboek.

 • Mandy 16-11-2011

  Zeer goede ervaring met Installatietechniek STB.
  Heeft eerder bij ons een radiator vervangen i.v.m. plaatsen van en schuifpui. Is erg flexibel en werkt erg netjes.
  Vanavond deed onze cv ketel het niet en was snel hier en heeft het probleem meteen opgelost!

 • Perry 23-05-2011

  Mijn complimenten voor het zeer snel oplossen van de lekkage van onze kraan in de meterkast. Je reageerde zeer snel en adequaat op de mail.
  Tot ziens bij een volgende klus.
  Jasmijn uit Duiven

 • Loendersloot 26-03-2011

  Goede ervaring met Installatietechniek STB. We hebben 6 m gasleiding laten aanleggen waarvan een gedeelte buiten het huis en aangesloten via de kruipruimte in de meterkast. Klusservice Blom werkt netjes en komt afspraken goed na. De klus was geheel volgens het opgegeven tijdschema klaar.

 • Donkervoet 18-03-2011

  Binnen drie kwartier nadat we gebeld hadden (op vrijdagmiddag laat!), was Installatietechniek STB ter plaatse om naar onze wasmachine te kijken, die kortsluiting veroorzaakte. Snel, zeer vriendelijk en ter zake kundig is het probleem goed opgelost en, niet onbelangrijk, voor een schappelijke prijs. Volgende keer weten wij wie we moeten bellen!

 • Mw. Maasdam 06-03-2011

  Installatietechniek STB heeft een radiator gerepareerd en vervolgens ook de verwarmingsketel gecontroleerd. Dit was een uitstekende dienstverlening en prima service. Ik zie het bedrijf dan ook graag terug voor de jaarlijkse controle en andere 'Klussen' in huis!

Vorige   1 2 3 4   Volgende