Referenties

Laat u overtuigen door de beoordeling van onze bestaande klanten. Wij horen overigens ook graag uw mening!

Installatietechniek STB

Eenmalige onderhoudsbeurt CV-ketel

Bepaal zelf een geschikt moment voor het onderhoud van uw CV-ketel voor slechts €65!

Eenmalige onderhoudsbeurt CV-ketel

Bepaal zelf een geschikt moment voor het onderhoud van uw CV-ketel voor slechts €65!

Wat onze klanten zeggen

Wat onze klanten zeggen

4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 out of 5 stars (based on 17 reviews)
Excellent59%
Very good41%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

No Title

Rated 5 out of 5
18 februari 2021

Voor Bjorn is één telefoontje voldoende om te begrijpen wat er aan de hand is! Björn heeft er voor gezorgd dat we de afgelopen periode er warm bij hebben gezeten. En nu gaat Björn airco plaatsen om het hoofd koel te houden. Super!!!

Henk Jan

Rated 4 out of 5
3 april 2019

Het begon met de reparatie van een schakelaar, nadien werd de motor van de afzuiginstallatie vervangen en kort geleden is een nieuwe CV ketel geplaatst. Alles door Bjorn. Prima vakman en prettig in de omgang. Chapeau!

Jolanda

Rated 5 out of 5
25 januari 2019

Björn heeft op vakkundige wijze elektriciteit aangepast en leidingen doorgetrokken in ons huis. Björn heeft goed meegedacht,aanpassingen gemaakt en ….. ook erg belangrijk….. Björn is een prettig persoon.

Kees van de Pol

Rated 5 out of 5
20 juni 2018

Ik heb een complete renovatie van de badkamer en toiletruimte laten doen door STB. Er werd goed meegedacht over de diverse mogelijkheden en waar nodig advies gegeven. Hierdoor kon het juiste nieuwe sanitair besteld worden en waren er geen verrassingen. Alles is keurig volgens afspraak gegaan. Communicatie door Bjorn en Stephan was correct en duidelijk. Ik ben zeer tevreden en beveel STB dan ook zeker aan.

L. van Eunen

Rated 5 out of 5
5 oktober 2017

Bjorn heeft recent meerdere diensten aan ons verleend o.a. onderhoudsbeurt aan CV ketel, plaatsen nieuwe radiator en het plaatsen van een nieuwe CV ketel. Wij zijn zeer te spreken over de verlopen werkzaamheden via Installatie Techniek STB. Alle werkzaamheden zijn vakkundig en professioneel uitgevoerd waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Zeer zeker een aanrader!