Ga naar de inhoud

Referenties

Laat u overtuigen door de beoordeling van onze bestaande klanten. Wij horen overigens ook graag uw mening!

Installatietechniek STB

Eenmalige onderhoudsbeurt CV-ketel

Bepaal zelf een geschikt moment voor het onderhoud van uw CV-ketel voor slechts € 100!

Wat onze klanten zeggen

Wat onze klanten zeggen

4,7
4,7 van de 5 sterren (op basis van 20 recensies)
Uitstekend65%
Zeer goed35%
Gemiddeld0%
Niet goed0%
Slecht0%

Jolanda

29 augustus 2021

Björn heeft al verschillende klussen gedaan bij ons. Hij is prettig in omgang. Hij heeft ons advies gegeven over de mogelijkheden voor onze buitenverlichting, waardoor we nu meer sfeer en gemak ervaren .

Jacqueline Jansen

20 mei 2021

Bjorn is vandaag weer bij ons geweest voor een nieuwe klus. Hij heeft een waterontharder geplaatst en een airco in onze werkkamer. Keurig werk geleverd. Echt een vakman. We zijn er weer erg blij. Laat de zomer maar komen, wij houden het hoofd koel dankzij Installatie techniek STB.

Edwin Tummers

18 mei 2021

Via onze buren ben zijn wij bij STB terecht gekomen. Ze hadden al eerder een badkamer en kort geleden een nieuwe CV ketel laten installeren naar alle tevredenheid. Wij waren ook op zoek naar een nieuwe CV ketel dus de keuze was snel gemaakt. De communicatie met Bjorn en de prijsverhouding van de verrichte werkzaamheden waren goed te noemen. Er werd netjes gewerkt en de uitleg was duidelijk hij had kennis van zaken zeker een aanrader.

H. van Asselt

18 februari 2021

Voor Bjorn is één telefoontje voldoende om te begrijpen wat er aan de hand is! Björn heeft er voor gezorgd dat we de afgelopen periode er warm bij hebben gezeten. En nu gaat Björn airco plaatsen om het hoofd koel te houden. Super!!!

Henk Jan

3 april 2019

Het begon met de reparatie van een schakelaar, nadien werd de motor van de afzuiginstallatie vervangen en kort geleden is een nieuwe CV ketel geplaatst. Alles door Bjorn. Prima vakman en prettig in de omgang. Chapeau!