Neem contact op: 026-3795213

Referenties

 

Ook een bericht plaatsen?

Er staan 16 berichten in het gastenboek.

 • Charlotte 07-06-2016

  Dit jaar Björn al twee keer over de vloer gehad. Zowel voor aanleg toilet als een nieuwe CV-ketel. Beiden keren erg netjes werk afgericht! Toen ik contact opnam voor mijn (oude) lekkende ketel is hij ook meteen komen kijken om advies te geven en te kijken hoe de lekkage snel kon worden opgelost. Ik ben erg tevreden!

 • Gerben 31-03-2016

  Installatietechniek STB heeft voor mij meerdere klussen uitgevoerd, variërend van een nieuwe ketel plaatsen, elektra werkzaamheden, dimmers monteren, etc. Installatietechniek STB werkt secuur, komt zijn afspraken netjes na en is een betrouwbare partij waar je uitstekend zaken mee kunt doen!

 • Ilzesluman 02-01-2014

  Björn heeft bij ons eind nov '13 de inbouw spotjes in de keuken en bij de luifel van de garage vervangen. Plus nog een kastdeurtje recht gehangen. Wij hebben hier een heel goede herinnering aan en zijn blij met het resultaat.
  Björn is heel prettig in de omgang en denkt mee over een goede en mooie oplossing. Hij heeft duidelijk verstand van zaken. Afspraken werden nagekomen. Service perfect. Hij heeft er een klant bij.

 • Idris 19-09-2013

  Bjorn gecontracteerd voor het verrichten van loodgieterswerk en elektra werkzaamheden.

  Ben zeer tevreden over de werkzaamheden die Bjorn heeft verricht een echte vakman!

  Een aanrader! Bjorn tot van de week voor de volgende klus.

  Groet Idris

 • JvH 16-04-2012

  Alarmsysteem laten plaatsen door Installatietechniek STB. Echte vakmensen. Perfect geplaatst,, alles ingesteld en gecheckt. Afspraken worden nagekomen.
  Snelle service en gewoon goed. Blom heeft er een klant bij.

Vorige   1 2 3 4   Volgende