Neem contact op: 026-3795213

Referenties

 

Ook een bericht plaatsen?

Er staan 16 berichten in het gastenboek.

 • Henk Jan 03-04-2019

  Het begon met de reparatie van een schakelaar, nadien werd de motor van de afzuiginstallatie vervangen en kort geleden is een nieuwe CV ketel geplaatst. Alles door Bjorn. Prima vakman en prettig in de omgang. Chapeau!

 • Jolanda 25-01-2019

  Björn heeft op vakkundige wijze elektriciteit aangepast en leidingen doorgetrokken in ons huis. Björn heeft goed meegedacht,aanpassingen gemaakt en ..... ook erg belangrijk..... Björn is een prettig persoon.

 • Kees van de Pol 20-06-2018

  Ik heb een complete renovatie van de badkamer en toiletruimte laten doen door STB. Er werd goed meegedacht over de diverse mogelijkheden en waar nodig advies gegeven. Hierdoor kon het juiste nieuwe sanitair besteld worden en waren er geen verrassingen. Alles is keurig volgens afspraak gegaan. Communicatie door Bjorn en Stephan was correct en duidelijk. Ik ben zeer tevreden en beveel STB dan ook zeker aan.

 • L. van Eunen 05-10-2017

  Bjorn heeft recent meerdere diensten aan ons verleend o.a. onderhoudsbeurt aan CV ketel, plaatsen nieuwe radiator en het plaatsen van een nieuwe CV ketel. Wij zijn zeer te spreken over de verlopen werkzaamheden via Installatie Techniek STB. Alle werkzaamheden zijn vakkundig en professioneel uitgevoerd waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Zeer zeker een aanrader!

 • Marcella 11-03-2017

  Al jaren doet Bjorn het onderhoud van de CV bij mij. Nu was oplappen helaas niet meer mogelijk. Meedenken over een oplossing, goed en duidelijk advies over een nieuwe ketel en installatie verliep ook perfect. Zeer behulpzaam en betrouwbaar. Ik ben erg tevreden!

1 2 3 4   Volgende