Neem contact op: 026-3795213

Onderhoud cv-ketel Huissen

Met Installatietechniek STB zit u nooit in de kou. Vakkundige installatie en onderhoud van de cv-ketel in Huissen . Een goed werkende verwarming is van groot belang voor een aangenaam en gezond leefklimaat in huis. Een goed afgestelde cv-ketel beperkt de kans op gezondheidsklachten door een verstoorde luchtvochtigheid en draagt ertoe bij dat u minder stookkosten heeft. Als allround verwarmingsspecialist voeren wij zonder enkel probleem, ongeacht de leeftijd van de installatie, aan elk willekeurig merk en model cv-ketel reparaties of onderhoud uit. Mocht blijken dat reparatie geen haalbare zaak meer is adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een nieuwe cv-ketel. Normaliter kunt u er echter van uitgaan dat een cv-ketel, onder voorwaarde dat ze regelmatig onderhouden wordt, 12 tot 15 jaar meegaat.

 

Voordeliger uit met een cv-onderhoud & service-abonnement in Huissen en omstreken

Van een goed onderhouden cv-ketel heeft u uitsluitend voordelen. Installatietechniek STB haalt u daarbij het vel niet over de neus. Wij hebben zeer aantrekkelijke tarieven voor hoogwaardig onderhoud van niet alleen cv-installaties maar ook voor andere verwarmingsinstallaties zoals gashaarden en geisers. Een onderhoud & service-abonnement voor uw cv-ketel draagt er niet alleen toe bij dat u zuiniger stookt en verzekerd bent van minder storingen,  maar ook dat uw installatie veel langer meegaat. Ze hoeft immers veel minder te zwoegen bij vervuiling. Voor meer informatie over het onderhoud van een cv-ketel in Huissen neemt u het best direct contact op met Bjorn of Stefan. Geen enkele ketel is namelijk eender. Zo vereisen oudere ketels en verwarmingsinstallaties een andere onderhoudsprogramma dan bijvoorbeeld HR-Combi's die jonger zijn dan vijf jaar.

 

Waarom het onderhoud van uw cv door Installatietechniek STB laten uitvoeren Huissen?

Als toonaangevend installatiebedrijf in Huissen vinden wij het belangrijk dat u voor de volle 100% tevreden bent. Om deze visie te kunnen realiseren hanteren wij enkele speerpunten die vanzelfsprekend niet alleen van toepassing zijn op het onderhoud van de cv-ketel in Huissen, maar op ons gehele dienstenaanbod.

  • Klantgerichte benadering door een-op-een communicatielijnen
  • Veelzijdige vakmensen die u deskundige informatie verstrekken voor al uw installatie- en onderhoudswerkzaamheden
  • Eerlijke prijshantering dankzij directe connecties met de groothandel
  • Optimale dienstverlening door bewuste kleinschaligheid
  • De allround dienstverlening maakt ons multifunctioneel, zo zijn wij uw cv-installateur, loodgieter en elektricien 

 

Contact en informatie

Voor vrijblijvend advies over de mogelijkheid van het onderhoud van de cv-ketel in Huissen of andere warmtetoestellen in uw woning, neemt u het best telefonisch contact op met Bjorn of Stefan. U heeft dan meteen een van de cv-specialisten van Installatietechniek STB zelf aan de lijn. Voor verregaand advies aangaande de aanleg van een nieuwe installatie of een offerte zullen wij eerst de situatie ter plaatse in ogenschouw willen nemen en maken daarvoor graag een afspraak. U kunt ons ook bereiken via de mail en de sociale mediakanalen Facebook en Twitter.

 

Neem contact op!

Kijk ook eens op:
Elektricien Huissen, Loodgieter Huissen