Neem contact op: 026-3795213

Loodgieter Otterlo

Loodgieter in Otterlo voor reparatie en installatie

Installatietechniek STB, uw loodgieter voor Otterlo en omstreken. De specialist op het gebied van alle soorten loodgieterswerk. Als allround installatiebedrijf dat sinds vele jaren actief is in de loodgietersbranche kennen we de kneepjes van het vak. Problemen met de riolering, de hemelwaterafvoer van het dak of een lekkage? We verhelpen het snel en vakkundig.  Niet alleen voor reparatie, maar ook voor de installatie van witgoed, aanleg van sanitaire installaties en cv-ketels bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Overzicht van onze dienstverlening

Om het voor u overzichtelijk te maken volgt hieronder een korte opsomming van ons takenpakket:

  • repareren van kapotte leidingen
  • herstellen van lekke  en kapotte hemelwaterafvoer
  • rioleringen ontstoppen
  • installatie, reparatie en onderhoud van witgoed
  • cv-ketel installatie- en reparatie
  • gas-, waterleiding en riolering aanleggen

 

Renovatie en installatie

Een nieuw toilet plaatsen of de badkamer renoveren is een tijdrovende klus die zo snel mogelijk afgehandeld dient te worden. Al was het alleen maar vanwege het bijkomende ongemak. Douchecabines, badkamermeubels of een closet plaatsen? Uw loodgieter in Otterlo verzorgt het tot in de puntjes. Onze goed opgeleide loodgieters zijn ruim onderlegd in het op de juiste wijze aanleggen van warmwaterleidingen. Dit mede in verband met legionellabesmetting. Daarnaast beschikken ze over ruime kennis van de wettelijke normeringen die gelden voor het gebruik van elektriciteit in natte ruimtes.

 

Waarom een loodgieter van Installatietechniek STB Otterlo?

Als allround servicebedrijf krijgen we vaker te maken met vreemdsoortige situaties als een klusser die zich op een en dezelfde taak richt. Dat betekent dat we als loodgieter in Otterlo makkelijker in staat zijn te anticiperen op onvoorziene bijkomende taken. Dit vertaalt zich in een lager kostenplaatje voor u als klant doordat sommige dingen in een moeite door kunnen. Om dit te realiseren hanteren wij de volgende bedrijfsfilosofie:

  • korte communicatielijnen voor optimale klanttevredenheid
  • door te werken met veelzijdige vakmensen heeft u via ons in een keer een loodgieter, elektricien en installateur in huis
  • dankzij goede connecties met de groothandel zijn wij in staat u altijd uiterst scherpe prijzen op materiaal aan te bieden
  • juist onze kleinschaligheid is onze grootste kracht

 

Contact en informatie

Als allround loodgieter in Otterlo zijn Bjorn en Stefan er tevens voor het verlenen van informatie. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de aansluitmogelijkheden van vloerverwarming op uw huidige verwarmingsinstallatie of denkt u dat u ergens een lekkage heeft en wenst u een lekdetectie? Vanuit Installatietechniek STB komen wij op afspraak bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Het aanvragen van een offerte voor loodgieterswerkzaamheden verplicht u tot niets en deze maken wij vanzelfsprekend gratis voor u op. U kunt ons ook mailen of een berichtje achterlaten op Twitter of Facebook.

 

Neem contact op!

Kijk ook eens op:
Elektricien Otterlo, Onderhoud CV-Ketel Otterlo