Neem contact op: 026-3795213

Elektricien Giesbeek voor storingen en installaties

Elektriciteit is een tricky iets waar u zichzelf liever niet en dat is maar goed ook, de vingers aan brandt. Installatietechniek STB, uw elektricien in Giesbeek staat 24/7 voor u klaar bij het verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties. Als allround installatiebedrijf zijn we gespecialiseerd in alle soorten werkzaamheden die te maken hebben met het verhelpen van storingen en de aanleg van de infrastructuur die nodig is voor elektriciteit en dataverkeer. Dat betekent dat wij de aanleg en het onderhoud verzorgen voor onder andere:

  • elektrotechnische huisinstallaties
  • intercom- en alarminstallaties
  • cctv en data-installaties
  • telefoon en Centrale antenne
  • laadpunten elektrische voertuigen

 

Veiligheid en kwaliteit staan voorop

Bij Bjorn en Stefan die samen uw elektricien in Giesbeek zijn, staan veiligheid en kwaliteit voorop. Elektriciteit is een medium waar niet mee te spotten valt en waarbij een lekkage niet zichtbaar is voor het blote oog. Veilig te werk gaan is dan ook de enige manier om op dit gebied kwalitatief hoog te scoren. Om die reden hebben alle vakmensen die aangesloten zijn bij Installatietechniek STB een gedegen elektrotechnische opleiding genoten en zijn zij in het bezit van de benodigde certificaten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Tevens worden zij voortdurend bijgeschoold in het gebruik en de toepassing van nieuwe materialen en voorschriften.

 

Waarom een elektricien van Installatietechniek STB Giesbeek?

We moeten er niet aan denken dat u de nacht in de kou moet doorbrengen omdat er een kortsluiting heeft plaatsgevonden en u niemand kunt bellen omdat de telefoondienst niet bemand is. Wij doen doen het anders. Bij ons kunt u rekenen op:

  • korte communicatielijnen waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn
  • veelzijdige vakmensen die tevens verstand hebben van andere bouwkundige zaken
  • scherpe prijzen op materiaal door goede connecties met de groothandel
  • accurate service doordat we er bewust voor kiezen klein te blijven

 

Contact en informatie

Na jarenlange ervaring hebben wij ervaren dat er een berg onduidelijkheden voorkomen kunnen worden wanneer u als klant meteen bij de man terechtkomt die u zoekt. In ons geval is dat Bjorn of Stefan. Niet alleen wanneer u op zoek bent naar een elektricien in Giesbeek, maar ook de cv-ketel aan zijn jaarlijkse reinigingsbeurt toe is, of loodgieterswerkzaamheden. Wij geloven sterk in de grote kracht die schuilt in rechtstreeks een-op-een contact. U kent ons en weet dat u op ons kunt vertrouwen. Dat geeft een goed gevoel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u het best direct contact op met Bjorn of Stefan. U kunt ons tevens bereiken via de mail of de sociale media platforms Twitter en Facebook.

 

Neem contact op!

Kijk ook eens op:
Loodgieter Giesbeek, Onderhoud CV-Ketel Giesbeek